Update Antivirus met G Data

GData 90x120Als personeel van Scholen aan Zee mogen we gebruik maken van G Data Internet Security. Dit programma is een firewall en antivirus programma dat school ook gebruikt. Je mag het zelfs op 3 computers, tablets of telefoons installeren. De licentie is alleen bedoeld voor medewerkers van school. De software kun je downloaden van portaal.scholenaanzee.nl Hiertoe moet je wel even met je schoolgegevens inloggen en in het keuzemenu klikken op Bedrijfsbureau – IT. On de A van Antivirus vind je de link. Links in het keuzemenu bij Documenten vind je vervolgens het document Installatie van G-Data voor thuis en hierin staat beschreven hoe je alles moet installeren.
Voor de collega’s die de software al hebben geïnstalleerd is de upgrade naar de versie 2016 eenvoudig uit te voeren door te dubbelklikken op het icoon van G Data, rechtonder in beeld. Bij berichten staat een link om de upgrade uit te voeren.

FacebookGoogle+TwitterPinterestWhatsAppLinkedInRedditDelen